Pentunäyttely

Home / Pentunäyttely

Lahden Käyttökoira ry:n epävirallinen Pentunäyttely 21.10.2018 Lahden messukeskuksessa.

Lahden Messukeskus, Salpausselänkatu 7, myös junior handler-, Lapsi ja Koira- ja parikilpailu, järj. Lahden Käyttökoira ry.

Arvosteluluokat: urokset 5-alle 7 kk ja 7-alle 9kk, nartut 5-alle 7 kk ja 7kk-alle 9 kk. Kasvattajaluokka: neljä saman kasvattajan kasvattamaa tai samalle FCI:n vahvistamalle kennelnimelle rekisteröityä samanrotuista pentua, jotka saavat olla samasta pentueesta. Kaikissa luokissa annetaan kirjallinen arvostelu.

Arv. alkaa klo 10.00
Koiran mukana pääsee aina yksi näytteilleasettaja veloituksetta, muuten pääsymaksut: 5 €, alle 15-v. ilmaiseksi. Luettelo 5 € (vain käteinen).

Näyttelyyn saavat osallistua FCI:n tunnustaman maan kenneljärjestössä rekisteröidyt FCI:n ja Pohjoismaisen Kennelunionin PKU:n hyväksymien rotujen koirat, jotka on tunnistusmerkitty Kennelliiton hyväksymällä tavalla ja täyttävät voimassa olevat Kennelliiton hyväksymät terveysmääräykset. Kansainvälisissä näyttelyissä rodut, joita FCI ei ole hyväksynyt, sijoitetaan näyttelyluettelossa omaan osioonsa ja ne eivät osallistu ryhmäkilpailuihin.

Näyttelyssä noudatetaan Kennelliiton asettamia rokotus, antidoping ym. määräyksiä, jotka voit tarkistaa klikkaamalla tätä linkkiä.

Tuomariluettelo ja ryhmäkilpailut:

FCI 1 Nina Janger,
FCI 2 Jouni Nummela,
FCI 3 Kirsi Nieminen,
FCI 4 Marja Talvitie,
FCI 5 Mari Pajaskoski,
FCI 6 Saija Juutilainen,
FCI 7 Saija Juutilainen,
FCI 8 Heli Siikonen,
FCI 9 Tarja Löfman,
FCI 10 Saija Juutilainen,
Lapsi ja koira-kilpailu Heli Siikonen
Junior Handler Heli Siikonen,
Parikilpailu  Saija Juutilainen,
Paras kasvattajaryhmä Saija Juutilainen,
Best in Show Marja Talvitie

Yhteistyössä