Jäseneksi liittyminen

Lahden Käyttökoira ry:n jäseneksi pääset täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen verkossa. Kun hakemuksesi on käsitelty, saat liittymis- ja jäsenmaksulaskun. Maksettuasi jäsenmaksun, saat kuittia näyttämällä jäsenkortin kentältä koulutusohjaajilta tai Kaarinalta sekä yhdistyksen tilaisuuksista.

Jäsenmaksukuitti tai jäsenkortti on esitettävä aina yhdistyksen tilaisuuksiin, koulutuksiin, kursseille tai luennoille osallistuttaessa.

Jos olet hankkinut vuoden 2023 aikana koulutuskortin (20 €), voit anoa jäsenyyttä ilman liittymismaksua, laita tällöin jäsenhakemuksen mukaan käytetty koulutuskorttisi tai kopio siitä (koulutuskortti lasketaan liittymismaksuksi).

Sähköisen jäsenhakemuslomakkeen löydät täältä.

Jäsensihteeri katsoo saapuneet hakemukset ja sähköpostit kerran viikossa.

Ajankohtaisia asioita jäsenille löydät täältä.

Suljettu keskusteluryhmä vain LKK:n jäsenille löytyy Facebookista. Lisäksi yhdistyksellä on julkinen sivu Facebookissa kaikille toiminnastamme kiinnostuneille.

 

Jäsenmaksut 2023
Kirjaamis- eli liittymismaksu 20 €
Varsinainen jäsen 25 €
Perhejäsen 10 €
Nuorisojäsen 10 €
Perheen 3. jne jäsen 8 €
Ainaisjäsen 250 €

Jäsensihteeri
jasensihteerilkk@gmail.com

LKK on ottanut käyttöön uuden tietojärjestelmän, jolla lähetetään vuosittain jäsenlaskut sähköpostilla. Sähköpostin lähettäjänä näkyy infocloud ja viestiin ei voi vastata. Jos et saa laskua tai jäsentiedoissasi on korjattavaa, ilmoitathan niistä jäsensihteerin osoitteeseen: jasensihteerilkk @ gmail.com.

Annettuja tietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Yhdistyksen jäseninä voivat olla yksityiset henkilöt. Hallitus hyväksyy jäsenet. Yksityiset henkilöt ovat varsinais-, perhe-, nuoriso-, vapaa- tai ainaisjäseniä. Varsinais-, perhe- ja nuorisojäsenet maksavat jäsenmaksun vuosittain. Liittyessään jäseneksi yhdistykseen, maksavat varsinais-, nuoriso ja ainaisjäsenet myös kirjaamis – eli liittymismaksun.

Jäsenmaksu tulee maksaa viimeistään eräpäivänä. Jäsenmaksun maksamatta jättäminen on selkeä peruste yhdistyksestä erottamiselle.

 

LKK tekee yhteistyötä Lemmikkikellari Riemun kanssa

Lahden Käyttökoira ry:n yhteistyökumppani vuonna 2023 on Lemmikkitarvike Riemu. Lahden Käyttökoiran jäsenet saavat alennusta normaalihintaisista Lemmikkikellari Riemun tuotteista seuraavasti: Ruoka ja lisäravinteet -5 %, lelut ja tarvikkeet -10%. Alennus on sidottu jäsenyyteen. Jäsenyys todistetaan jäsenkortilla ostotilanteessa tai jäsenmaksukuitilla. Lisäksi jäsenille uutena etuna on jatkuva alennus Riemussa normaalihintaisista Arion ruoista -20% https://www.riemukauppa.fi/.

Alennus on sidottu jäsenyyteen. Jäsenyys todistetaan jäsenkortilla tai jäsenmaksukuitilla ostotilanteessa.

 

Koe/näyttelymaksujen palautus

Aktiivinen jäsen voi anoa yhdistykseltä yhtä koiran koe-, näyttely tai luonnetestimaksun palautusta (max. 50 €), kun jäsen on edustanut LKK:ta. Palautusta voi anoa 1 /palautus/vuosi/ohjaaja. Hakemus tulee toimittaa hallitukselle 30.11.2023 mennessä. Hakemukseen tulee liittää mukaan kuitti maksusta sekä kopio koiran kilpailukirjasta tai näyttelyn tai luonnetestin arvostelulomakkeesta. Hallitus päättää jäsenien koe-, näyttely- tai luonnetestimaksujen palauttamisesta. Hakemukset toimitetaan sihteerille sähköpostilla: kayttokoirary@gmail.com. Hallitus käsittelee kaikki anomukset joulukuun kokouksessa.

 

Mopen kolo

Yhdistykselle on vuokrattu kerhotila Saksalasta os. Verhoojankatu 4, 15520 Lahti. Kerhotila on myös toimikuntien käytössä kokous- ja koulutustilana.

Lahden Käyttökoira ry on Suomen Kennelliitton, Suomen Palveluskoiraliiton, Salpausselän kennelpiirin, Hämeen pelastusliiton ja Suomen Valjakkourheilijoiden liiton jäsen.

Lahden Käyttökoira ry:n jäsenten etuudet

Koulutus ja kisat

 • Yhdistys järjestää jäsenilleen palveluskoirakoulutusta ja -kokeita
 • Yhdistyksen järjestämiin kisoihin ja näyttelyihin ovat jäsenet etusijalla ja oikeutettuja halvempiin osallistumismaksuihin.
 • Yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin tai kursseille on jäsenellä etusija ja osallistumismaksu joko ilmainen tai edullisempi. Kurssimaksut voi maksaa myös talkoopisteillä, muistathan mainita pisteiden käytöstä ilmoittautumisen yhteydessä.
 • Jos jäsen edustaa Lahden Käyttökoira ry:tä arvokisoissa, voi hän anoa yhden osallistumismaksun palauttamista.
 • Löytynmäen kentällä yhdistys järjestää lähes ympäri vuoden viikoittaisia yleiskoulutuksia kaikille koiraroduille. Jäsenkorttia näyttämällä koulutus on jäsenille ilmaista.
 • Maastokoulutusta on tarjolla jatkuvissa ryhmissä ja yksittäisinä koulutuspäivinä eri lajeissa kuten haku ja metsäjälki.
 • Talvikaudella yhdistys varaa viikoittain hallivuoron/-vuoroja jäsenten omatoimiseen harjoitteluun.
 • Yhdistys tukee jäseniään maksamalla kurssimaksun, jos jäsen haluaa kouluttautua pk-lajien koulutusohjaajaksi/tuomariksi/koetoimitsijaksi ja sitoutuu toimimaan LKK:ssa.

Löyttymäki, Koiramäki, Kukonkoivu ja Halton

 • Löyttymäen kentällä voi jäsen harjoitella omatoimisesti, kun ohjattua toimintaa ei ole
 • Yhdistyksen omistaman Koiramäen alueella kenttä ja maasto ovat vapaasti jäsenistön käytössä, jos varauksia ei ole. Varaukset näkyvät yhdistyksen facebook-sivuilla ja www-sivuilla.
 • Koiramäen grillikatos vapaasti jäsenten käytössä, ellei varauksia ole.
 • Hollolan kunta on antanut käyttöoikeuden Kukonkoivun alueelle, jossa jäsenet voivat harrastaa hakua ja maastojälkeä ryhmissä tai omatoimisesti.
 • Haltonin alueella voivat jäsenet myös harrastaa maastolajeja.

Jäsenlehti ja tiedotteet

 • Yhdistyksen jäsenlehti Mopen Posti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehdestä löytyy tietoa tulevista tapahtumista, tuloksista ja kouluttajien yhteistiedoista sekä jäsenten kirjoittamia juttuja.
 • Hallituksen kokousten päätöksistä tiedotetaan tarpeen mukaan jäsenistölle sähköpostilla.

Yhteistyökumppani

 • Lahden Käyttökoira ry:n yhteistyökumppani vuonna 2023 on Lemmikkitarvike Riemu. Lahden Käyttökoiran jäsenet saavat alennusta normaalihintaisista Lemmikkikellari Riemun tuotteista seuraavasti: Ruoka ja lisäravinteet -5 %, lelut ja tarvikkeet -10%. Alennus on sidottu jäsenyyteen. Jäsenyys todistetaan jäsenkortilla ostotilanteessa tai jäsenmaksukuitilla. Lisäksi jäsenille uutena etuna on jatkuva alennus Riemussa normaalihintaisista Arion ruoista -20% https://www.riemukauppa.fi/.

Talkootyö

 • Yhdistyksen tilaisuuksissa talkootyötä tehneelle henkilölle kertyy talkoopisteitä, joita voi käyttää kaikkiin yhdistyksen järjestämiin kursseihin, koulutuksiin, koemaksupalautuksiin ja matkojen alennuksiin. Maksimisumma 50 euroa. Yksi tunti/5 talkoopistettä = 5 euroa. https://wp.lahdenkayttokoira.fi/talkoopisteet/.
 • Yhdistys järjestää talkoolaisille loppuvuodesta talkooruokailun ym.

Jäsenmaksu

 • Perheenjäsenten alennetut jäsenmaksut

LKK:n asuja

 • Yhdistys sponsoroi LKK:n asuja jäsenilleen.

Talkoopisteet