LKK:n treenialueilla tulee toimia luontoa huomioivasti. Huomioithan myös muut treenialueilla liikkujat, esimerkiksi Kukonkoivussa vastaan saattaa tulla lenkkeilijöitä jne.

 

KOIRAMÄKI

Koiramäki on yhdistyksen omistama reilun 10 hehtaarin kokoinen maastoalue (ent. Syrjäläntien päässä, Nastolan Pensuolla) osoitteessa Kalliometsäntie 100, Lahti Pensuo.

Tie kulkee tien päässä piha-alueen läpi, joten muista ajaa hiljaa!

Alueella on n. 100×45 m kivituhkapohjainen koulutuskenttä pk- ja peko-telineineen ja maastoon on mahdollista tehdä voittajaluokan mittainen hakurata sekä esineruutu.
Koiramäen rajat ovat merkitty puihin punaisella maalilla. Jäsenet voivat vapaasti käyttää yhdistyksen aluetta muuhunkin kuin harjoitteluun, esim. ulkoiluun. Ulkoilusta ei tarvitse tehdä varausta. Ulkoillessa tulee kuitenkin huomioida varatut harjoitteluvuorot ja maksulliset varaukset.

Kenttä ja maastot ovat jäsenistön vapaasti käytettävissä varattujen vuorojen ulkopuolella. Kentän varaus ei estä maastoharjoittelua.

Koiramäen grillikota on käyttövalmiina vapaasti jäsenten käytössä. Muista kuitenkin huolehtia paloturvallisuudesta.

Kenttä ja/tai maastot ovat vuokrattavissa myös ulkopuolisille, tiedustelut Kaarina Granlund 040-5640 245, kaarina.granlund(at)phnet.fi

Koiramäen vuokraushinnat 2023:
Ulkopuolisille maasto 100 € /pvä, kenttä 100 € /pvä, 10 € /h max 4 h, koppi 40 €, kota 40 €, koskee aikaa klo 6-23, muusta ajasta sovitaan erikseen.

Jäsenet (eli jäsenen järjestämät tilaisuudet kuten pentutapaamiset): maasto 50 € /pvä, kenttä 50 € /pvä, 5 € /h max 4 h, koppi 10 €, kota maksuton.

 

LÖYTTY

Yhdistykselle on myönnetty Löyttymäen koirankoulutuskentän käyttölupa Lahden kaupungilta. Kentän käyttötarkoitusta ei ole tarkoitus muuttaa kaikkien alueen koiraharrastajien koirankoulutuskenttänä, mutta LKK hallinnoi ja jakaa käyttövuorot mm. kokeisiin ja vakiovuoroille, sekä tiedottaa käyttäjiä kaupungin muista tarpeista alueelle mm. Caravan parkkialueena.

Kentän varaukset: kayttokoirary @ gmail.com.

Kentän vakiovuorot:

LKK: talvikaudella sunnuntai 10–12, kesäkaudella tiistai 18-20 ja keskiviikko 18-19
SRY Päijät-Häme: torstai 18–20, huhtikuun alusta syyskuun loppuun.
Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistys: maanantai klo 18-20.

 

KUKONKOIVU

Yhdistys on saanut Hollolan kunnalta käyttöoikeuden mm. hakukoirien harjoitteluun. Lupalapun ja kartan saa hallitukselta. Vuonna 2022 on saatu Kukonkoivuun laajemmat alueet, kartat saa hallitukselta.

 

NS. HALTONINALUE

Yhdistys on vuokrannut Lahden kaupungilta ns. Haltonin alueen (sijaitsee Haltonin takana) viideksi vuodeksi koirien koulutusalueeksi. Alue soveltuu parhaiten hakuharjoitteluun. Kartan alueesta saa hallitukselta.