Ajankohtaista

Hallivuoroja talvikaudella

LKK vuokraa Villähteen agilityurheilijoilta (VAUn halli) syys – marraskuu sekä joulu – helmikuu seuraavasti lämmintä hallitilaa, mikäli käyttäjäjiä löytyy.

Vuoroja varataan lajeittain:
1 tunti Tokolle, 1 tunti PK-tottikselle, ja yksi tunti Rally-Tokolle (Varattu jo torstai klo 20-21, muutama paikka vapaana.)
Myös lisävuoroja voidaan ottaa, mikäli treenaajia riittää. Ryhmän mimikoko 5 koirakkoa ja maksimi 8.

Treenaaja maksaa molempien kausien maksun yht. 60 € syys-marraskuu ja joulu-helmikuu, oman vuoron voi myydä tai antaa jos itsellä ei ole mahdollisuutta käyttää.

Vuoroja ja ryhmäpaikkoja tarjotaan ensin niille, jotka ilmaisivat aktiivisuutensa ensimmäisessä kyselyssä. Etusijalla ryhmiin ovat tavoitteellisesti treenaavat jäsenet.
Jokaisella treenivuorolla on vastuuhenkilö, mutta hän maksaa treenimaksunsa kuten muutkin, Kauden ensimmäisellä treenikerralla tulee olla mukana maksukuitti
maksetuista kausimaksuista.

Treeniajat hupenevat VAU:lla kovaa vauhtia. Eli mikäli sinulla on tarvetta sisätreeneille, laita viestiä tulemaan mirka.ekholm (at) veikkaus.fi

***

LKK TOKO Piirinmestaruuskoe edustusjoukkueeseen haku

Hollolan Tokotiimi ry järjestää tokon piirinmestaruuskilpailut lauantaina 7.9.2019 Lahdessa, Launeen tapahtumakentällä (sirkuskenttä)

Lahden Käyttökoira ry lähettää kilpailuun edustusjoukkueensa, johon haku on auki. Joukkueen nimeää yhdistyksen hallitus. Joukkueeseen haku tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen: lkk.ilmoittautumiset@gmail.com 25.8.2018 klo 20.00 mennessä. Yhdistys korvaa LKK:ta edustavien joukkueen jäsenien osallistumismaksut. Koemaksu palautetaan kokeeseen osallistumisen jälkeen. Lähetä maksutiedot rahastonhoitajalle ja kuva kilpailukirjasta.

Sisällytä sähköpostiin:

  • Koiran virallinen nimi
  • Omistajan ja ohjaajan nimi sekä yhteystiedot
  • Linkki KoiraNettiin sekä osallistumisen koelaji/luokka
  • Sellaiset kilpailusuoritukset, jotka eivät näy KoiraNetissä (kuva kilpailukirjasta)

Kahden tuomarin koe: Tuomareina: Mari Väänänen ja Vesa Kallio

Varaa paikka ensin sähköpostilla, paikan saatuasi saat maksukuittia vastaan salasanan Virkkuun. PM-joukkue kilpailuun osallistuvat koirakot ilmoittautuvat kokeeseen normaalisti. Piirin alueen koirakoiden ja järjestävän yhdistyksen jäsenten ilmoittautuinen 18.8.2019 mennessä, muut 19.-31.8.2019.

***

Koulutuksia tarjolla jäsenille, katso lisää sivulta Tulevat koulutukset ja kurssit

***

Löytynmäen kentällä pidettävät yleiskoulutukset jatkuvat taas kesätauon jälkeen, 27.8. tiistaisin alkaen klo 18.