Koulutus

Home / Koulutus

Koulutukset

Yleiskoulutukset
Järjestämme kaikille roduille avointa yleiskoulutusta tiistaisin klo 18-19 Lahdessa, Kärpäsen kaupunginosassa, Löytynmäen koirien koulutuskentällä. Koulutus on perustasoista ryhmäkoulutusta. Tarkoituksena on ohjata osallistujia kouluttamaan koiriaan tavoitteena yhteiskuntaan soveltuva koira.

28.10. alkaen koulutuksissa siirrytään sunnuntaivuoroon, jolloin yleiskoulutus on sunnuntaisin Löytynmäen kentällä klo 10. Viimeinen tiistaikoulutus 16.10.2018, sunnuntaille klo 10 siirrytään 28.10.2018. Talvitauko siten, että viimeinen sunnuntainkoulutus on 2.12.2018 ja koulutukset alkavat jälleen 17.2.2019. Talven pakkasraja -10 C.

Yleiskoulutuksiin osallistuvilla tulee olla joko LKK:n jäsenyys tai koulutuskortti. Koulutuskortti on ostettavissa kentältä kouluttajilta. Kortin hinta on 20 € ja se oikeuttaa 10 koulutuskertaan, kortti on voimassa 6 kuukautta ostohetkestä. Koulutukseen voi osallistua koiran kanssa, jonka rokotukset ovat kunnossa, iällä tai rodulla/roduttomuudella ei ole merkitystä. Huomioithan kuitenkin, että kentälle ei pitäisi tuoda juoksuisia narttuja häiritsemään urosten koulutusta.

Yleiskoulutukset pidetään kesäkaudella tiistai-iltaisin ja talvikaudella sunnuntaisin aamupäivällä. Koulutukset ovat tauolla kesällä ja talvella, tauoista ilmoitetaan tarkemmin niiden varmistuttua.

Palveluskoirien koulutus
Lahden Käyttökoira ry edistää palveluskoirarotujen koulutusta ja harrastustoimintaa järjestämällä eri tasoista koulutusta palveluskoiralajeissa. Tarjontaan kuuluu mm. yksittäisiä koulutuspäiviä, lyhyitä kursseja sekä viikoittain harjoittelevia treeniryhmiä.

Lisätietoja: Tulevat koulutukset ja kurssit sekä maastolajien kouluttajilta (yhteystiedot tämän sivun alalaidassa).

 

 

Löytynmäen koirakoulutuskenttä
Keskiviikkoisin koulutuskenttä on itsenäisesti harjoittelevien käytössä, voit toki käydä itsenäisesti harjoittelemassa milloin vain, muistaen, ettei juoksuisia narttuja tuoda kentälle.

 

Järjestämme myös palveluskoirien maastolajien harjoituksia.

Jälkiharjoitusten kouluttajat
Aila Lindqvist puh. 040 823 1791

Hakuharjoitusten kouluttajat
Kalevi Jääskeläinen puh. 040 769 0927 tai tkjaaskelainen @ gmail.com
Terttu Nuutinen puh. 041 545 2215

Tavoitteellisen itseohjautuva hakuryhmän yhteyshenkilö
Birgitta Saikko p.040-747 9984

Pelastuskoirakoulutus
Kirsi Liikanen puh. 040 7621 090,
kirsi.liikanen@phnet.fi

Halutessasi mukaan ota heihin yhteyttä.

Koulutusvastaava
Tällä hetkellä voit olla yhteydessä hallitukseen, uusi vastaava julkaistaan myöhemmin.

Muuta koulutustarjontaa voi katsoa Salpausselän kennelpiirin sivuilta.