Tulevat koulutukset/kurssit

Seuran omien kouluttajien pitämät kurssit ja koulutukset:

Nämä kurssit ja koulutukset on tarkoitettu LKK ry:n jäsenille.
 

Ari Koskelan metsäjälki viikonloppu 11-12.7. Hollolasssa

Ari Koskelalla on pitkä kokemus koirien kouluttamisesta, sekä koirien kanssa kilpailemisesta agilityssä, TOKOssa ja metsäjäljellä. Ari on myös valmentanut SM- ja MM-tasolla kilpailevia koirakoita ja myös avustanut koiranomistajia arkielämän haasteissa koiran kanssa.
Etusija yhdistyksen jäsenillä. 6-8 koirakkopaikkaa. (Osallitujien lukumäärä määräytyy ilmoittautuvien koirakoiden tason mukaan.) Jäsenet: 30 € Jäsenille kuuntelupaikka maksuton. Kaikki ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: lkk.ilmoittautumiset @ gmail.com. Huom! Myös kuuntelupaikalle pitää ilmoittautua, sillä joudumme mahdollisesti rajoittamaan myös kuuntelijoiden osallistumismäärää. Ilmoittautuminen aukeaa 15.6. klo 9. Vahvistusviestissä saat maksu – ja ajo ohjeet kokoontumispaikalle. Metsäpäiviin omat eväät mukaan. Lisätietoja Mirkalta: mirka.ekholm@gmail.com

***

***
 

Koulutukselliset yhteistreenit

Vuoden 2019 treenit on pidetty, kiitos osallistuneille! Uusia treenejä ei vielä tiedossa vuodelle 2020.
 

Ulkopuolisten kouluttajien koulutuspäivät:

Ei koulutuksia tiedossa tällä hetkellä.

 

LKK järjestää vuosittain myös kokeita eri lajeissa.

Lue lisää täältä.

Kokeiden ilmoittautumistiedot ym. löytyvät Palveluskoiraliiton Virkku -palvelusta osoitteesta www.virkku.net

 

Kaikille avoimet yleiskoulutukset Löytyn kentällä 2020:

Yleiskoulutukset ovat palanneet koronatauolta, koulutus Löytyn kentällä tiistaisin klo 18-19. Kouluttajat jakavat osallistujat maltillisen kokoisiin ryhmiin tarpeen mukaan. Koulutuksien viimeinen kerta on 16.6.2020, jonka jälkeen koulutuksissa on kesätauko.

Koulutukset jatkuvat jälleen tiistaisin samaan aikaan, samassa paikassa 4.8.2020 alkaen. Talviaikaan siirtymisestä tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

Pakkasraja koulutuksissa on talvisin -10 astetta.