Jäsenasiat

Jäseneksi liittyminen

Lahden Käyttökoira ry:n jäseneksi pääset täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen verkossa. Kun hakemuksesi on käsitelty, saat liittymis- ja jäsenmaksulaskun. Maksettuasi jäsenmaksun, saat kuittia näyttämällä jäsenkortin kentältä koulutusohjaajilta tai Kaarinalta sekä yhdistyksen tilaisuuksista.

Jäsenmaksukuitti tai jäsenkortti on esitettävä aina yhdistyksen tilaisuuksiin, koulutuksiin, kursseille tai luennoille osallistuttaessa.

Jos olet hankkinut vuoden 2020 aikana koulutuskortin (20 €), voit anoa jäsenyyttä ilman liittymismaksua, laita tällöin jäsenhakemuksen mukaan käytetty koulutuskorttisi tai kopio siitä (koulutuskortti lasketaan liittymismaksuksi).

Sähköisen jäsenhakemuslomakkeen löydät täältä.

Jäsensihteeri katsoo saapuneet hakemukset ja sähköpostit kerran viikossa.

Ajankohtaisia asioita jäsenille löydät täältä.

Suljettu keskusteluryhmä vain LKK:n jäsenille löytyy Facebookista. Lisäksi yhdistyksellä on julkinen sivu Facebookissa kaikille toiminnastamme kiinnostuneille.

Jäsenmaksut 2020

Kirjaamis- eli liittymismaksu 20 €
Vuosimaksu 20 €
Perhejäsen 8 €
Nuorisojäsen 8 €
Perheen 3. jne jäsen 5 €
Ainaisjäsen 200 €

Jäsensihteeri
jasensihteerilkk@gmail.com

LKK on ottanut käyttöön uuden tietojärjestelmän, jolla lähetetään vuosittain jäsenlaskut sähköpostilla. Sähköpostin lähettäjänä näkyy infocloud ja viestiin ei voi vastata. Jos et saa laskua tai jäsentiedoissasi on korjattavaa, ilmoitathan niistä jäsensihteerin osoitteeseen: jasensihteerilkk @ gmail.com.

Annettuja tietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Yhdistyksen jäseninä voivat olla yksityiset henkilöt. Hallitus hyväksyy jäsenet. Yksityiset henkilöt ovat varsinais-, perhe-, nuoriso-, vapaa- tai ainaisjäseniä. Varsinais-, perhe- ja nuorisojäsenet maksavat jäsenmaksun vuosittain. Liittyessään jäseneksi yhdistykseen, maksavat varsinais-, nuoriso ja ainaisjäsenet myös kirjaamis – eli liittymismaksun.

Jäsenmaksu tulee maksaa eräpäivänä. Jäsenmaksun maksamatta jättäminen on selkeä peruste yhdistyksestä erottamiselle.

 

LKK tekee yhteistyötä Lemmikkikellari Riemun kanssa

Lahden Käyttökoira ry:n jäsenet saavat alennusta normaalihintaisista Lemmikkikellari Riemun tuotteista seuraavasti: Ruoka ja lisäravinteet -5 %, lelut ja tarvikkeet -10 %. Alennus on sidottu jäsenyyteen. Jäsenyys todistetaan jäsenkortilla tai jäsenmaksukuitilla ostotilanteessa.

 

Koe/näyttelymaksujen palautus

Aktiivinen jäsen voi anoa yhdistykseltä yhtä koiran koe-, näyttely tai luonnetestimaksun palautusta (max. 50 €), kun jäsen on edustanut LKK:ta. Palautusta voi anoa 1 /palautus/vuosi/ohjaaja. Hakemus tulee toimittaa hallitukselle 30.11.2020 mennessä. Hakemukseen tulee liittää mukaan kuitti maksusta sekä kopio koiran kilpailukirjasta tai näyttelyn tai luonnetestin arvostelulomakkeesta. Hallitus päättää jäsenien koe-, näyttely- tai luonnetestimaksujen palauttamisesta. Hakemukset toimitetaan sihteerille postilla tai sähköpostilla. Hallitus käsittelee kaikki anomukset joulukuun kokouksessa.

LAHDEN KÄYTTÖKOIRA RY
c/o Aila Lindqvist
Järvisenkatu 8 B 8
15880 HOLLOLA
ailah.lindqvist@gmail.com

 

Mopen kolo

Yhdistykselle on vuokrattu kerhotila Saksalasta os. Verhoojankatu 4, 15520 Lahti. Kerhotila on myös toimikuntien käytössä kokous- ja koulutustilana.

 

Lahden Käyttökoira ry on Suomen Kennelliitton, Suomen Palveluskoiraliiton, Salpausselän kennelpiirin, Hämeen pelastusliiton ja Suomen Valjakkourheilijoiden liiton jäsen.